Acupunctuurcentrum Assendelft - (D)(A)(Y) retreat weekend
Acupunctuurcentrum Assendelft - Tel.:0756210517
(D)etox, (A)cupuntuur en (Y)oga retreat weekend

Ben je op zoek naar ontspanning, een adempauze in de drukte van alledag...Even aandacht voor jezelf? We werken allemaal hard en worden dagelijks blootgesteld aan talloze toxische stoffen.

We combineren werk, gezin en sociaal leven alsof het niets is, en dan is het soms lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen, gezond te eten en je batterij weer op te laden.

Tijdens dit heerlijke weekend mag je genieten van Yin yoga, Mindfulness, Acupunctuur, Bioresonantie, Meditatie en Healthy food.

In het weekend logeer je in een prachtig verbouwde boerderij midden in het relaxte Brabant omringt door de prachtige natuur. Tijd om je hoofd de ruimte te geven om even niets te doen en breng je je lijf tot rust. 

Wanneer, wat zijn de kosten en wat krijg ik hiervoor?Het eerstvolgende weekend vindt plaats van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018.De kosten voor het weekend zijn 385 Euro p.p.

Tijdens de inschrijving heb je de mogelijkheid om probiotica mee te bestellen.Download de folder, onderaan de pagina, met de volledige informatie. Hierin staat alles helder en duidelijk beschreven. 

Wat maakt dit weekend uniek!

Tijdens het weekend staat Voeding, Yoga, Meditatie en Acupunctuur in het licht.

- Acupunctuur: Door middel van enkele kleine dunne naalden wordt uw stofwisseling, ontgifting en balans gestimuleerd door gebruik te maken van de energiebanen die door het lichaam lopen. (mocht u angst voor naalden hebben dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een detox Access Bar-behandeling)

- Bioresonantie: is een vriendelijke, pijnloze therapie die de veerkracht van het eigen herstellend vermogen meet en behandeld. Tijdens wordt er gebruik gemaakt van een korte test die de detox een mooie aanvulling geeft ook na dit weekend. Hiervoor worden er globuli (kleine homeopathische korreltjes die u onder de tong laat smelten) meegegeven.

Voeding: Tijdens deze dagen eet en drink je aangepast om je lichaam te ondersteunen in het herstellen. We doen dit doormiddel van specifiek samengestelde sappen, salades en soepen, boordevol vitamines en mineralen.

Alle verse ingrediënten komen bij een lokale biologische boer vandaan. De recepten zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te ontgiften. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, reinig je je organen maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd.
Mocht er sprake zijn van een allergie laat het ons dan weten, dan zorgen we met alle liefde dat jou maaltijd net zo lekker smaakt!

Ons lichaam kan de meeste toxische stoffen zelf afbreken, maar heeft daarvoor de juiste voedingsstoffen nodig. In een "gewoon" voedingspatroon komen die vaak onvoldoende voor,
en je lichaam slaat die toxische stoffen dan op in vetcellen.

Als toxische stoffen worden opgeslagen in vetcellen, wat bij de meeste mensen gebeurt, dan is een detoxkuur benodigd om deze eruit te krijgen.
* Je krijgt tevens van ons een begeleid 5 daagse opbouw en 5 daagse afbouw- programma voor thuis: 5 dagen voor- en 5 dagen na het weekend.

- Yin yoga: Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen, laten je energie weer stromen en ontspannen je zenuwstelsel waardoor je lichaam tot rust kan komen. De yin yogalessen zijn gericht op ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en observeren en leren accepteren van wat er is en om emoties te kunnen verwerken en op te ruimen .

- Meditatie: Meditatie is een eeuwenoude techniek om de geest, de gedachten, tot rust te brengen. Men kan op vele manieren een meditatie beleven of beoefenen. Het doel is altijd om innerlijk tot rust te komen.Een techniek van meditatie begint veelal met een focus op een voorwerp, handeling of een gedachten. Naarmate de techniek beheerst wordt kan de focus wegvallen en is er zijn! 
Dit zorgt meestal voor een duidelijk perspectief in het leven.

 LocatieDe Cornelishoeve, in het prachtige buitengebied van Oirschot, is de ideale locatie voor ontspanning, bezinning, ontdekking, reiniging en groei. Inschrijving


Via deze link is de volledige informatie te downloaden: