Acupiercing

Maak kennis met Acupiercing, een innovatieve benadering van auriculotherapie, gepionierd in Nederland!

Acupiercing gebruikt subtiele piercings op specifieke punten van het oor. Deze methode kan verlichting bieden aan een breed scala aan klachten. Van pijnbestrijding tot stressvermindering, zonder de noodzaak van herhaalde naaldstimulatie.

Ontdek de voordelen van Acupiercing bij Acupunctuurcentrum Assendelft, waar wij hoogwaardige diensten aanbieden, uitgevoerd door ervaren professionals. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar gezondheid en welzijn!

Welke Acupiercings zijn er?

Shen Men Piercing:

Ontdek de verlichtende kracht van de Shen Men piercing, ook bekend als de “Goddelijke Poort”. Gelegen in het boven-middenoor, wordt dit punt beschouwd als een sleutel tot verlichting en welzijn. Acupuncturisten erkennen de voordelen: het kan angst verminderen, het immuunsysteem versterken en migraine verlichten. Met precisie geplaatst op een specifiek punt in het kraakbeen van het oor, biedt de Shen Men piercing een weg naar innerlijke balans.

Naast deze voordelen kan de Shen Men piercing ook bijdragen aan een gevoel van ontspanning en verlichting van stress, wat op zijn beurt kan helpen bij gewichtsbeheersing. Bovendien zijn er positieve effecten op huidproblemen, dankzij de regulerende eigenschappen die de lichaamswarmte in evenwicht brengen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de ervaring van de Shen Men piercing voor iedereen anders kan zijn. Hoewel het verlichting kan bieden, moet het gezien worden als een aanvullende therapie en geen gegarandeerde oplossing voor alle gezondheidsproblemen.

Ontdek de rustgevende werking van de Shen Men piercing.

Allergie piercing:

De Allergie Punt piercing, gericht op het behandelen van inflammatoire reacties zoals allergieën, reumatoïde artritis, toxiciteit en het afvoeren van metabolisch afval, biedt de mogelijkheid tot verlichting van ontstekingsgerelateerde klachten. Deze piercing wordt geplaatst op een specifiek punt van het oor, waarvan wordt gedacht dat het gunstige effecten kan hebben op het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van welzijn.

Ontdek de potentiële voordelen van de Allergie Punt piercing.