Ontdek de balans met acupunctuur

Welkom bij onze diepgaande verkenning van acupunctuur – een eeuwenoude Chinese geneeswijze die de wereld blijft verbazen met haar effectiviteit en holistische benadering van gezondheid en welzijn.

VITAAL

Een balans van energie

Het hart van acupunctuur ligt in het concept van energie. Net zoals de natuur haar balans vindt in energiestromen die de seizoenen, dag en nacht reguleren, zo worden ook alle aspecten van het menselijk leven beïnvloed door deze vitale energie. In een gezonde toestand zijn alle energieën in harmonie, maar ziekte ontstaat wanneer deze balans verstoord raakt.

MA. t/m VRI. 9.00 – 17.00

ZA. 10.00 – 13.00

ONZE SERVICES

De reis naar gezondheid & welzijn

Onze missie is om onze cliënten te helpen een gezond evenwicht te vinden in zowel lichaam als geest, en om welzijn te bevorderen door middel van natuurlijke en effectieve methoden.

Uw gezondheid en veiligheid hebben onze hoogste prioriteit. We zorgen voor een schone en hygiënische omgeving waarin u zich comfortabel en ontspannen kunt voelen tijdens uw behandeling.

Acupiercing

$

Acupunctuur

$

Therapeutische Daith Piercing

$

IEMT

$

BEHANDELINGEN

Consult prijzen

Acupunctuur

Het eerste consult

€75.00

Auriculo

Het eerste consult

€50.00

Acupunctuur

Vervolgconsult

€60.00

Auriculo

Vervolgconsult

€40.00

Cosmetische Acupunctuur

Consult

€40.00

I.E.M.T.

Consult

€100.00

Blije Clienten

Client reviews

Wat ben ik blij dat ik bij jou onder behandeling ben, je prikt letterlijk zo door mij heen en weet mij op de juiste manier te behandelen. 

Pijn st​ukken uit het verleden zijn zoveel milder geworden en ik voel mij veel meer in balans en in contact met mijn lichaam en geest. 

Dank je wel lieve Ria.

Eveline

Client