Bioresonantie

Bioresonantie: Ontdek en herstel je natuurlijke energiebalans

Bij bioresonantie draait alles om het meten en behandelen van het algehele energieniveau, de veerkracht van het eigen herstellend vermogen, en het energetisch functioneren van alle orgaansystemen. Het is een vriendelijke, pijnloze therapie die zelfs voor kinderen ideaal is. Een computergestuurde energetische meting via de huid biedt een algemene check-up en maakt het mogelijk om snel en efficiënt inzicht te krijgen in de energiebalans van het lichaam.

De oorspronkelijke methode voor energetisch doormeten van dr. Voll wordt in een veel uitgebreidere versie bij de electro-acupunctuur volgens de methode Mesologie gedaan. Bioresonantie is een nieuw systeem waar de energetische trillingseigenschappen van duizenden stoffen zijn opgeslagen in een computerdatabase. Het testen wordt nu automatisch gedaan door het vasthouden van twee elektroden.

Elke behandeling start met een energetische scan van veertig organen en orgaansystemen (de baseline scan), daarna raadpleegt de computer een database met tienduizenden items om te zien wat zal helpen de balans te herstellen. Soms is het nodig om aanvullende testen te doen op verstoringen van het metabolisme, overgevoeligheidsreacties op voedingsmiddelen of andere allergenen, amalgaambelasting van het gebit, belasting door zware metalen, infecties, parasieten, scheefstand van de wervelkolom, beweeglijkheid van de craniale beenderen, belasting door vaccinaties of de ziekte van Lyme. Nadien kunnen u ondersteunende homeopathische middelen of supplementen worden geadviseerd.

De behandeling is gericht op de causaliteit van de verstoring.

Ontdek hoe bioresonantie jou kan helpen je natuurlijke balans te herstellen en je welzijn te verbeteren.