Wat is Facial Rejuvenation/ cosmetische acupunctuur? 

Facial Rejuvenation Acupuncture, ook bekend als cosmetische acupunctuur, is een verfijnde methode die de oude kunst van acupunctuur combineert met moderne schoonheidstechnieken. Ontwikkeld door Virginia Doran, een vooraanstaande specialist op dit gebied, heeft deze techniek als doel om niet alleen de uiterlijke tekenen van veroudering aan te pakken, maar ook om een holistische balans van lichaam en geest te bevorderen.

Asthetic Acupuncture volgens Travall Croom:

Naast de oorspronkelijke techniek van Virginia Doran, omarmen we ook de methode van Asthetic Acupuncture, zoals ontwikkeld door Travall Croom. Deze benadering, gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek, is gericht op het optimaliseren van de esthetische resultaten van acupunctuurbehandelingen. Het combineert traditionele acupunctuurpunten met moderne technieken voor een uitgebreide en effectieve benadering van huidverjonging.

Hoe werkt het?

Tijdens een behandeling worden verschillende vormen van acupunctuur toegepast, waaronder oor-, lichaams-, schedel-, en gezichtsacupunctuur. Door gebruik te maken van zeer fijne naalden wordt de gezichtsacupunctuur vrijwel pijnloos ervaren. Deze niet-invasieve benadering stimuleert de natuurlijke processen van het lichaam, zoals het aanmaken van collageen en het verbeteren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Voordelen van cosmetische acupunctuur:

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  Verstevigt de huid en herstelt de jeugdige uitstraling
  Verbetert de bloedcirculatie en lymfeafvoer
  Minimaliseert fronslijnen, afhangende wangen en diepe lachlijnen
  Vermindert wallen, vochtretentie en spanning in het gezicht
  Verlicht donkere kringen onder de ogen en ouderdomsvlekken

Voor wie is het bedoeld?

Cosmetische acupunctuur is geschikt voor iedereen die zich jonger en vitaler wil voelen en het verouderingsproces wil vertragen. Of het nu gaat om het behoud van een representatieve uitstraling voor werkdoeleinden of persoonlijke redenen, deze behandeling is aanpasbaar aan individuele behoeften en huidcondities.

Het resultaat:

Het beste resultaat wordt bereikt met een reeks behandelingen, waarbij het effect na ongeveer de 7e sessie zichtbaar wordt. Na 10-12 sessies kan een verjonging van 5 tot 10 jaar worden bereikt. Om dit resultaat te behouden, is het belangrijk om de behandelingen periodiek te herhalen en de bijbehorende adviezen op te volgen.

Over ons:

Voorjaar 2009 ben ik afgereisd naar China om de opleiding Cosmetical Acupuncture en Weightloss te volgen. Als gecertificeerd practitioner van cosmetische acupunctuur, combineer ik de expertise van Virginia Doran en Travall Croom met mijn eigen studie in Beijing. Met een focus op holistische gezondheid en schoonheid, bied ik gepersonaliseerde behandelingen aan die zowel lichaam als geest in balans brengen.

Let op:

Cosmetische acupunctuur wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Neem contact met ons op:

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en bespreken hoe cosmetische acupunctuur u kan helpen bij het bereiken van uw schoonheids- en welzijnsdoelen.