top of page

2 augustus 2021: ​Natashja: Pijn Achillespezen

Ik had een hardnekkige zeurende pijn in mijn achillespezen. Ik wist van Ria en haar acupunctuurcentrum en zocht contact. Dit resulteerden in een aantal hele fijne behandelingen met een paar goed voelende achillespezen. Dat is toch wel erg fijn. 

Dank je wel Ria en ik bedank natu​urlijk ook mezelf anders was dit niet de perfecte combi geweest.

Acupunctuur in de strijd tegen de​ naweeën van Covid-19?

Marga geplaatst op 10 december 2020:

Misschien was ik wel een beetje sceptisch ten aanzien van acupunctuur. 

Eerlijk gezegd ben ik toch iets meer van de exacte wetenschap, aan de andere kant: alles wat we nu weten, wisten we een eeuw geleden ook niet... en daarbij zijn er heel veel culturen die juist al eeuwen geloven in acupunctuur!

Maar nadat ik in oktober 2020 besmet was geraakt met COVID-19, bleef ik maar moe. Alle klachten waren verdwenen, maar weg was mijn energie!

En toen heb ik Ria gevraagd of zij mij zou kunnen helpen. En dat kon/kan ze!

Ria heeft een fantastisch apparaat dat een AcuGraph Report maakt, die precies meet hoe je in je energie zit, waar je pijn zit, op welke uren je een dip hebt en welke organen het goed doen en welke minder. zo kan ze gericht 'prikken'. 

Hiermee wordt het ineens zichtbaar wat het effect is van de behandelingen. Voor mensen zoals ik ;-) is dat heel fijn!

Maar wat natuurlijk het aller belangrijkste is: ik voel iedere keer als ik geweest ben, dat ik weer beter in mijn energie zit! Na elke behandelingen zie en voel ik het resultaat.

Zo blij dat we samen de strijd aan kunnen gaan tegen de naweeën van COVID-19!!!

Dank Ria.

Eveline geplaatst op 14 december 2020: 

wat ben ik blij dat ik bij jou onder behandeling ben, je prikt letterlijk zo door mij heen en weet mij op de juiste manier te behandelen. 

Pijn st​ukken uit het verleden zijn zoveel milder geworden en ik voel mij veel meer in balans en in contact met mijn lichaam en geest. 

Dank je wel lieve Ria🍀🥰

Monique geplaatst op Jan 2, 2019 7:33 PM

Mijn man heeft een hersentumor en omdat we geen eigen vervoer hebben komt Ria bij ons thuis, helemaal top! Ria is heel kundig, luistert goed en heeft ook heel veel humor. Het is een feestje om haar bij ons thuis te hebben. Ze prikt niet alleen mijn man, maar inmiddels mij ook. Ik voel me zoveel beter door haar. Kortom, het is een aanrader om je door Ria te laten behandelen!

Lique geplaatst op Nov 21, 2018 3:01 PM

Ik kom bij Ria voor IEMT, dat is geen wondermiddel, alhoewel het de eerste keer wel zo leek, een naar gevoel werd niets meer dan een gewone herrinnering. Ria is er echt voor het helen van mensen, dat is haar passie, ze blijft zich door cursussen en grote intresse voor haar cliënten verder verdiepen in de materie. Ik voel een warm bad als ik bij haar kom. Dank je wel Ria ❣

monique geplaatst op Mar 1, 2018 7:25 PM

Ria prikte de eerste keer al dwars door me heen !. Ook andere stressfactoren kwamn naar boven en zonder al te veel woorden weet Ria precies wat ze moet doen . Ik kwam voor pijn in mijn schouder en na 1 keer merkte ik al een enorme verbetering, terwijl; ik bij verschillende fysiotherapeuten niet verder kwam , ook de orthopeed en neuroloog kwamen er niet uit . Ik heb geleerd dat de klachten in mijn schouder verbeteren door de invloed van acupunctuur maar ook dat stress in mijn schouder zit. Ria wist meteen mijn pijnpunten en valkuilen te vinden dit is en was onverwacht best heftig maar moest blijkbaar gebeuren . Ik heb er alle vertrouwen in dat er straks een last van mijn schouders is afgevallen . Bedankt Ria , ik blijf voorlopig nog even mijn portie Zennn bij je halen hoor, want ik wordt er heel blij van!

Nienke geplaatst op Sep 25, 2017 5:34 PM

Ik houd niet van zweverig gedoe, daarom was ik best sceptisch over acupunctuur. Gelukkig is Ria heel down to earth en een open mens! Voorheen therapie gehad om proberen zaken los te laten, maar ik merk pas echt verschil na de acupunctuur gecombineerd met I.E.M.T. Niet alleen ikzelf merk dat ik meer in balans ben, maar ook mijn omgeving merkt het. Ik ben ontzettend blij met Ria en raad haar behandeling dan ook aan iedereen aan.

Ellen de Jong geplaatst op Sep 1, 2017 7:33 PM

Afgelopen juni 2017 bij Ria gekomen in verband met ziekte van Bell. Dit is aangezichtsverlamming veroorzaakt door stress. Na een geweldige intake is Ria aan de slag gegaan en heeft zoveel de verlamming, stress en opvliegers aangepakt. Wat ze doet geen idee maar het heeft mij ontzettend geholpen en ik ben Ria ontzettend dankbaar voor het luisterend oor en de behandeling. Mocht ik ook weer last van stress of iets anders mankeren dan weet ik dat ik Ria bel. Ria, ontzettend bedankt. Liefs Ellen

San geplaatst op Feb 10, 2017 6:57 PM

Ik ken Ria al vanaf het begin dat ze nog in de studieboeken zat om acupunctuur te leren. Ik ben meerdere malen voor diverse lichamelijke klachten bij haar geweest en nu voor mijn achillespees. Zij krijgt meer voor elkaar dan menig arts. Ook mijn dochter is zeer blij om bij haar langs te komen, zij heeft dystrofie in haar enkel en zij heeft het zeker dragelijker voor haar gemaakt. Inmiddels heeft zij haar trainingen na 5 jaar weer hervat en met succes. Ria is en blijft voor ons een topper!

Linda geplaatst op Feb 9, 2017 6:48 PM

Ik stond altijd erg sceptisch tegenover acupunctuur, dacht altijd 'dat zweverige gedoe is niets voor mij'. Maar met de stress in mijn spieren kon ik geen beweging meer maken zonder pijn. De fysiotherapeut kon het niet doorbreken. Dus ... toch maar eens acupunctuur proberen. Ria stelt je ontzettend makkelijk en snel op je gemak en staat gewoon met twee benen op de grond. En het mooiste van alles, met maar een paar behandelingen was mijn pijn volledig weg. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar het werkt echt en het is zeker een aanrader.

Hans Buschman geplaatst op Dec 7, 2016 6:22 PM

Na een telefoontje kon ik al heel snel terecht bij Ria, niet alleen een heel warm persoon ,waardoor je je meteen thuis voelt, maar ook zeer kundig is in acupunctuur , Ben ontzettend fijn geholpen en het heeft ook erg goed geholpen. Ook aan mij onzekerheid heeft ze veel gedaan, heel veel dank hiervoor. Met vriendelijke groet. Hans

Rachel van der Klooster geplaatst op Nov 10, 2016 10:24 AM

Ria, lieve, grappige, warme, betrokken, ervaren en professionele vrouw. Altijd heerlijk om bij je te mogen komen en te leren van jouw levenservaring en kennis. Nergens anders voel ik mij zo begrepen en gehoord. Samen gaan we weer proberen mijn burnout klachten aan te pakken en de energie balans te herstellen. Tot straks, liefs Rachel

Annemarie geplaatst op Oct 2, 2016 0:48 AM

Buiten het feit dat het heel gezellig is om bij Ria te komen omdat ze zo een betrokken en positieve vrouw is, blijkt uit haar werk ook dat ze een echte vakvrouw is die zich blijft ontwikkelen en van vele markten thuis is. Uit haar behandelingen spreekt zowel liefde voor haar werk als voor de mens. Ik heb heel fijne gesprekken met haar gevoerd die mij mentaal enorm gesteund hebben. De resultaten van de "eye movement therapy" hebben mij versteld doen staan. Na alle jaren van vruchteloze psychotherapie, eindelijk rust in mijn hoofd! Ik heb daarnaast ook ontzettend veel baat gehad bij de accupunctuurbehandelingen, de voedingsadviezen en het "cuppen". Ik zit weer lekker in mijn vel en weet zeker dat ik bij Ria aanklop als ik weer klachten krijg. Je bent een topper Ria, een uniek mens met een warm hart en de juiste intuïtie. Bedankt, heel veel liefs en een dikke kus.

Linsey geplaatst op Aug 19, 2016 2:53 PM

lieve ria wat ben ik blij met jou! 3 maanden terug was ik zeer oververmoeid ik was kapot mijn energie kon zichzelf niet meer opladen. Ik besloot om actie te ondernemen en kwam zo terecht op jou site. Na een vragenlijst en wat testen begonnen we dan met de acupunctuur jij vertelde mij wat je ging doen en gaf mij daarom ook een vertrouwd gevoel. Doordat jij alles vertelde en mij energiepunten weer liet stromen voelde ik mij al na een week iets meer met energie na een paar weken hadden we al aardig goed resultaat en nu 2 maanden verder zit ik weer vol energie. Ik.ben blij dat ik bij zo een lieve vertrouwde grappige vrouw terecht ben gekomen en ga voorlopig nog niet weg lieve Ria je bent een mooi mens! Liefs linsey

jaap emmerig geplaatst op Aug 10, 2016 2:25 PM

Na een tip van mijn dochter ben ik bij ria terecht gekomen na een fijn gesprek over wat ik had werden de eerste naalden gezet .Ria wist waar ze over sprak wat ik had wat een geweldig mens en heber behoorlijk baat bij .Ria geweldig ben blij dat sigrid jouw adres gegeven heeft Ria top fijne vakantie en tot september gr jaap

Kimberly Jak geplaatst op Aug 3, 2016 11:19 PM

Elke keer kijk ik weer uit naar mijn behandeling bij Ria. Een half jaar geleden kreeg ik te krampen met migraine aanvallen door een gevaarlijk hoge bloeddruk (die ik waarschijnlijk in een paar jaar had opgebouwd). De dokter zei dat ik onmiddellijk moest beginnen met medicijnen, waar ik dan mijn leven lang aan vast zou zitten (ik ben nu 24). Gelukkig kwam ik terecht bij Ria, waardoor mijn bloeddruk ondertussen buiten het gevaar gebied ligt en mijn migraine volledig weg zijn. Ik ben echt super dankbaar, het is echt een wonder hoe Ria me heeft genezen!

Judith geplaatst op Jul 23, 2016 3:50 AM

Ria, een acupuncturiste pur sang! Ongeveer 1 jaar terug bij Ria gekomen in verband met zware hoofdpijn klachten, waaronder heftige migraine aanvallen. Sinds ik bij Ria onder behandeling ben zijn deze aanzienlijk afgenomen! Topper ben je!! Ga zo door!! Liefs judith

Sigrid geplaatst op Jul 13, 2016 8:43 PM

Lieve ria , Vandaag weer geweest wat ben ik blij met je .wat je doet is voor mij abracadabra maar het helpt en daar gaat het om. Je enorme passie voor je vak straal je uit en kan je ook goed verwoorden . Je helpt en adviseert goed en dat waardeer ik ontzettend .lieve ria bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog gaat doen.....Tot na de vakantie.

Gioia geplaatst op Jun 25, 2015 7:12 PM

Lieve Ria, 2 jaar geleden bij jou gekomen ivm rugklachten. Het gaat nu super goed en kom nog afentoe langs. Vooral voor de gezelligheid ;p. Topmens ben je en super goed in je vak. Groetjes Gioia

Patricia geplaatst op May 13, 2015 2:15 AM

Ik kom nu een jaar bij Ria. Begonnen vanwege mijn darmen waar volgens de huisarts weinig aan te doen was. Maar binnen een paar behandelingen ging het al veel en veel beter. En nog steeds knap ik op na een behandeling, ik val altijd in slaap en kan daarna de hele wereld weer aan. Ria bedankt, voorlopig ben je nog niet van me af ;-)

marja geplaatst op May 8, 2015 7:33 PM

vandaag voor het eerst geweest . een gezellig intake gesprek gehad, je had meteen door wat voor klachten ik heb.dus naaldjes gezet en ook voor het stoppen met roken en inderdaad het helpt nu al .ik hoop dat ik het vol hou .dan ligt het aan mij en niet aan jouw. tot volgende week

Henny geplaatst op Apr 22, 2015 1:26 AM

Voelde mij vandaag weer super na de behandeling. Het is iedere keer weer een feest, als ik bij Ria ben geweest. Verlost van alle pijn en al maanden zonder medicijn. Lieve Ria BEDANKT.

Grada Grootjen geplaatst op Feb 17, 2015 2:11 AM

Beste Ria Ik kom nu voor het tweede jaar in je praktijk.Ik kom graag bij je omdat je een fijn prettig mens bent.En mijn pijnen dragelijk maakt door opverschilende plekken naaltjes te plaatsen.Ik ben lang niet bij je geweest door privé omstandigheden.Je probeert mij mentaal en fysiek weer op de rit te krijgen en ik voel al weer verbetering.meer energie.en minder pijn.nu nog mijn gewicht.maar ook daar weet jij de naaltjes voor te plaatsen .bedankt heb vertrouwen in je.tot volgende week.

Jennifer geplaatst op Dec 10, 2013 3:59 PM

Beste Ria, Wat jij voor mij allemaal gedaan hebt tot nu toe helemaal TOP! ADHD behandeling , rug en neklachten weg. maagklachten weggg . ik stond op de lijst voor een MRI scan niet meer nodig. Ik kan het het iedereen aanbevelen , ze komt wel achter veel meer, ook prima en te behandelen. Gouden tip ooit! Groetjes Jen

Henny Goderie geplaatst op Jun 14, 2013 10:30 AM

Lieve Ria, iedere keer verheug ik mij weer om naar je toe te gaan voor een behandeling(liefst iedere week) Het helpt me, zonder pijn en medicijnen, de dagen door te komen. Tot nog toe geen rugklachten. Dank je wel voor de behandeling en altijd luisterend oor. Heel veel liefs en tot de volgende keer. Henny

sila geplaatst op Jun 16, 2012 10:07 PM

Nadat ik al diverse medicijnen heb gebruikt tegen de pijn in mijn enkel , ben ik uiteindelijk bij jou terecht gekomen. De tweede behandeling gaf echt resultaat en ik kan nu weer halve dagen aan een stuk door op mijn benen staan. Ria ontzettend bedankt en tot de volgende behandeling. groetjes

linda geplaatst op Jan 30, 2012 2:41 PM

Lieve Ria Wij zijn nu al een aantal keer bij jou geweest voor een behandeling! je bent echt een kanjer. Wij weten niet wat je met ons doet maar wat je doet is perfect! wij waarderen je werk enorm en zijn zo onwijs blij dat we de stap hebben genomen! onze dank is echt groot. groet Lin en Joost

Linda geplaatst op Jan 10, 2012 4:54 PM

lieve Ria, Vandaag intake gehad en gelijk een behandeling. Zo fijn dat je alle tijd nam. Ik voel me totally ontspannen maar ook heel erg moe. Dat ik zo in slaap kan vallen. Gelukkig kan ik zo ook even lekker liggen. Ria bedankt!! en tot volgende week..

Jasmina geplaatst op Nov 4, 2011 3:38 PM

Maandag voor het eerst naar acupunctuur geweest, ik had nekklachten, rugklachten en duizeligheid. Na de eerste behandeling beginnen de klachten te verdwijnen. Absoluut een aanrader, het intake gesprek was gezellig. Gr Jasmina

stella geplaatst op Sep 30, 2011 1:27 AM

hallo ria, ten eerste hartstikke bedankt voor de behandeling dat heeft wel echt dingen in werking gezet zeg! en de intake was erg gezellig. dus graag tot volgende week. groetjes stella

Inge geplaatst op Mar 18, 2011 1:23 PM

Hi Ria, wat een prachtige nieuwe website zeg! Helemaal te gek. Ik wil je graag laten weten: ik kwam voor Cosmetische acupuntuur bij je (waar ik ook nogsteeds waanzinnig enthousiast over ben), maar ik heb er een leven (qua energie) bij! Superbedankt! Dikke kus, Inge.

Miranda geplaatst op Mar 6, 2011 2:04 AM

Wat een mooie website dan de vorige. Mooi en duidelijk beschreven verhaal! Je bent echt 'n goeie acupunctuur-wijfie! De klachten van mijn rug en eczeem worden steeds minder :-) Dikke X Miranda

Sies geplaatst op Dec 17, 2010 3:22 AM

Jeetje Ri wat een mooie site en echt chapeau hoor voor jou!! Heel erg knap dat je dit gedaan hebt en dat op onze leeftijd :-) Ik heb ook heel veel acupunctuur gedaan en met die potjes die vacuum zuigen (erg pijnlijk) en het heeft mij altijd erg geholpen! Als ik het weer eens nodig heb, kom ik zeker naar jou toe!! (die cosmetische lijkt me wel wat!!)Heel veel succes wijffie!! Het is je gegund!! Dikke kus Sies

Uw naam:

Uw e-mailadres*

Voer reactie in

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

bottom of page