Reviews

Een greep uit de reviews van onze lieve klanten. Wil je ook graag een review achter laten? Ga dan naar onze Facebook pagina of plaats een review op Google.

Wat ben ik blij dat ik bij jou onder behandeling ben, je prikt letterlijk zo door mij heen en weet mij op de juiste manier te behandelen. 

Pijn st​ukken uit het verleden zijn zoveel milder geworden en ik voel mij veel meer in balans en in contact met mijn lichaam en geest. 

Dank je wel lieve Ria🍀🥰

Eveline

Ik had een hardnekkige zeurende pijn in mijn achillespezen. Ik wist van Ria en haar acupunctuurcentrum en zocht contact. ​Dit resulteerden in een aantal hele fijne behandelingen met een paar goed voelende achillespezen. Dat is toch wel erg fijn.

Dank je wel Ria en ik bedank natu​urlijk ook mezelf anders was dit niet de perfecte combi geweest.

 

Natashja

Misschien was ik wel een beetje sceptisch ten aanzien van acupunctuur. 

Eerlijk gezegd ben ik toch iets meer van de exacte wetenschap, aan de andere kant: alles wat we nu weten, wisten we een eeuw geleden ook niet… en daarbij zijn er heel veel culturen die juist al eeuwen geloven in acupunctuur!

Maar nadat ik in oktober 2020 besmet was geraakt met COVID-19, bleef ik maar moe. Alle klachten waren verdwenen, maar weg was mijn energie!

En toen heb ik Ria gevraagd of zij mij zou kunnen helpen. En dat kon/kan ze!

Ria heeft een fantastisch apparaat dat een AcuGraph Report maakt, die precies meet hoe je in je energie zit, waar je pijn zit, op welke uren je een dip hebt en welke organen het goed doen en welke minder. zo kan ze gericht ‘prikken’. 

Hiermee wordt het ineens zichtbaar wat het effect is van de behandelingen. Voor mensen zoals ik 😉 is dat heel fijn!

Maar wat natuurlijk het aller belangrijkste is: ik voel iedere keer als ik geweest ben, dat ik weer beter in mijn energie zit! Na elke behandelingen zie en voel ik het resultaat.

Zo blij dat we samen de strijd aan kunnen gaan tegen de naweeën van COVID-19!!!

Dank Ria.

Marga

Mijn man heeft een hersentumor en omdat we geen eigen vervoer hebben komt Ria bij ons thuis, helemaal top! Ria is heel kundig, luistert goed en heeft ook heel veel humor. Het is een feestje om haar bij ons thuis te hebben. Ze prikt niet alleen mijn man, maar inmiddels mij ook. Ik voel me zoveel beter door haar. Kortom, het is een aanrader om je door Ria te laten behandelen!

Monique

Ik kom bij Ria voor IEMT, dat is geen wondermiddel, alhoewel het de eerste keer wel zo leek, een naar gevoel werd niets meer dan een gewone herrinnering. Ria is er echt voor het helen van mensen, dat is haar passie, ze blijft zich door cursussen en grote intresse voor haar cliënten verder verdiepen in de materie. Ik voel een warm bad als ik bij haar kom. Dank je wel Ria ❣

.

Lique

Ria prikte de eerste keer al dwars door me heen !. Ook andere stressfactoren kwamn naar boven en zonder al te veel woorden weet Ria precies wat ze moet doen . Ik kwam voor pijn in mijn schouder en na 1 keer merkte ik al een enorme verbetering, terwijl; ik bij verschillende fysiotherapeuten niet verder kwam , ook de orthopeed en neuroloog kwamen er niet uit . Ik heb geleerd dat de klachten in mijn schouder verbeteren door de invloed van acupunctuur maar ook dat stress in mijn schouder zit. Ria wist meteen mijn pijnpunten en valkuilen te vinden dit is en was onverwacht best heftig maar moest blijkbaar gebeuren . Ik heb er alle vertrouwen in dat er straks een last van mijn schouders is afgevallen . Bedankt Ria , ik blijf voorlopig nog even mijn portie Zennn bij je halen hoor, want ik wordt er heel blij van!

Monique

Ik houd niet van zweverig gedoe, daarom was ik best sceptisch over acupunctuur. Gelukkig is Ria heel down to earth en een open mens! Voorheen therapie gehad om proberen zaken los te laten, maar ik merk pas echt verschil na de acupunctuur gecombineerd met I.E.M.T. Niet alleen ikzelf merk dat ik meer in balans ben, maar ook mijn omgeving merkt het. Ik ben ontzettend blij met Ria en raad haar behandeling dan ook aan iedereen aan.

.

Nienke

Afgelopen juni 2017 bij Ria gekomen in verband met ziekte van Bell. Dit is aangezichtsverlamming veroorzaakt door stress. Na een geweldige intake is Ria aan de slag gegaan en heeft zoveel de verlamming, stress en opvliegers aangepakt. Wat ze doet geen idee maar het heeft mij ontzettend geholpen en ik ben Ria ontzettend dankbaar voor het luisterend oor en de behandeling. Mocht ik ook weer last van stress of iets anders mankeren dan weet ik dat ik Ria bel. Ria, ontzettend bedankt. Liefs Ellen

.

Ellen

Ik ken Ria al vanaf het begin dat ze nog in de studieboeken zat om acupunctuur te leren. Ik ben meerdere malen voor diverse lichamelijke klachten bij haar geweest en nu voor mijn achillespees. Zij krijgt meer voor elkaar dan menig arts. Ook mijn dochter is zeer blij om bij haar langs te komen, zij heeft dystrofie in haar enkel en zij heeft het zeker dragelijker voor haar gemaakt. Inmiddels heeft zij haar trainingen na 5 jaar weer hervat en met succes. Ria is en blijft voor ons een topper!

San

Ik stond altijd erg sceptisch tegenover acupunctuur, dacht altijd ‘dat zweverige gedoe is niets voor mij’. Maar met de stress in mijn spieren kon ik geen beweging meer maken zonder pijn. De fysiotherapeut kon het niet doorbreken. Dus … toch maar eens acupunctuur proberen. Ria stelt je ontzettend makkelijk en snel op je gemak en staat gewoon met twee benen op de grond. En het mooiste van alles, met maar een paar behandelingen was mijn pijn volledig weg. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar het werkt echt en het is zeker een aanrader.

.

Linda

Na een telefoontje kon ik al heel snel terecht bij Ria, niet alleen een heel warm persoon ,waardoor je je meteen thuis voelt, maar ook zeer kundig is in acupunctuur , Ben ontzettend fijn geholpen en het heeft ook erg goed geholpen. Ook aan mij onzekerheid heeft ze veel gedaan, heel veel dank hiervoor. Met vriendelijke groet. Hans

.

Hans

Ria, lieve, grappige, warme, betrokken, ervaren en professionele vrouw. Altijd heerlijk om bij je te mogen komen en te leren van jouw levenservaring en kennis. Nergens anders voel ik mij zo begrepen en gehoord. Samen gaan we weer proberen mijn burnout klachten aan te pakken en de energie balans te herstellen. Tot straks, liefs Rachel

Rachel